Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi

Hetaste Trenden På Amazon - Sälja och Köpa Private Labels

June 24, 2021 Carl Helgesson Season 1 Episode 10
Amazonpodden Nordisk Amazon Akademi
Hetaste Trenden På Amazon - Sälja och Köpa Private Labels
Show Notes

En av de hetaste trenderna på Amazon just nu är att sälja och köpa varumärken med fokus på Amazon, så kallade Amazon private labels.
 
Ur ett säljarperspektiv är det här en enorm möjlighet och något som många till och med sätter i system; att skapa ett varumärke, lansera det på Amazon, uppnå en stark omsättning och vinst – för att sen göra en trevlig exit.
 
Vissa gör om samma resa med flera varumärken – medan andra lever gott på pengarna från sin exit.
 
För entreprenörer som drömmer om att verkligen få bestämma hur lite eller hur mycket de ska jobba och varifrån – så är den drömmen väldigt nära till hands nu när det är så lätt att köpa ett framgångsrikt litet Amazon private label som i praktiken är plug and play - redan up and running och relativt enkel att ta över.

Och för större företag, etablerade varumärken och equity-bolag så har möjligheten att faktiskt köpa sig framgång på amazon aldrig varit större nu när dessa framgångsrika private labels är så tillgängliga.

Oavsett om du vill bygga ett eget varumärke och göra en välförtjänt exit eller om du vill köpa ett framgångsrikt litet private label på Amazon så är det här avsnittet för dig .